Flameaway

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 14:28

Flameaway brandblussers voor thuis zijn handig om te hebben. Bij brand is snelle reactie vereist en wil je niet nog naar de brandblusser te hoeven zoeken. En brand in huis is een van de naarste dingen die je zeker niet wilt meemaken. Is er brand dan wil je deze direct bestrijden. Dat kan nu met de nieuwe flameaway brandblussers. Dit zijn innoverende design werpblussers die je gewoon in een brandklasse-A brand (vaste stoffen zoals hout, papier, textiel) kunt werpen. Heb je thuis reeds een brandblusser dan staat deze waarschijnlijk in een kast omdat ie anders in de weg staat of niet zo mooi in het interieur thuis past. Compact en doeltreffendheid is de missie van deze unieke brandblussers. Ze zijn verkrijgbaar in rood en blauw. Plaats deze compacte design werpblussers op een kast zodat ze altijd in de buurt zijn. Is er dan brand? Pak de flameaway en werp deze in de brand. Nu ook WiFi-rookmeldersysteem met alarmering op GSM.

Blusmiddel Flameaway

Het blusmiddel in Flameaway brandblussers rood of blauw is identiek. Het bevat voor dertig procent blus concentraat en zeventig procent water. Deze design brandblusapparaten bevatten schuimconcentraat dat effectief blusresultaat biedt. Werp de blusser in de brand om een 1 tot wel 3 vierkante meter beginbrand te bestrijden. Is de vluchtroute door brand versperd? Werp dan de de Flameaway blusser in de brand om een vluchtweg door de brand te realiseren. De exacte samenstelling van het blusmiddel is uitvoerig getest door het testcentrum Efectis. Wist u dat de houdbaarheid van Flameaway brandblussers maar liefst 50 jaar is..? Dat is extreem lang t.o.v. andere blusmiddelen. Let wel dat het blusmiddel alleen geschikt is op hout, papier of textiel branden. Dus niet op een vlam in de pan (brandklasse-F) en ook niet op een chemische brand.


Design brandblusser

De Flameaway brandblusser is een innovatieve productoplossing dat ontworpen is om snel beginbranden thuis te blussen. Dit door simpelweg de blusser in de brand te gooien. Deze soorten blusapparaten worden ook wel blusbommen of blusgranaten genoemd. Zo willen we deze brandblussers niet noemen want de Flameaway blusmiddelen zijn design brandblusapparaten die in het interieur thuis passen. Soorten brandblussers verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw veilig online kopen. De blussers zijn hiernaast compact, gebruiksvriendelijk en met name geschikt voor thuis en kantoorruimte. Blusmiddelen ideaal voor snel bestrijden van brand. Bij het ongevenaarde ontwerp lag de focus vooral op de herkenbaarheid als blusmiddel. Dat is prima gelukt. De behuizing heeft de vorm van een grote druppel en op de voorkant (onderzijde) staat de print van een vlam. Neem voor advies en meer informatie contact op via het contactformulier.


CONTACTFORMULIER